Santa Multifruti

Sku: SA1299-1-1-1

Lëng me shumë fruta që përmban vitaminë A + C + E të marrë nga lëng frutash të përdorura dhe karrota.
përbërësit; Përmbajtja e frutave, minimum 10% mollë, minimum 4% limon, minimum 198.4 gram, minimum 5% karrota, ujë, sheqer, embrion E 950, 951, E 330 rigjenerues, antioksidant E 300, aromë natyrale e frutave, Vitamina A 240mg = 30% , Vitamina C24mg = 40%, Vitamina E 3.6mg = 36%, Pasterizuar.

Compare

Description

Lëng me shumë fruta që përmban vitaminë A + C + E të marrë nga lëng frutash të përdorura dhe karrota.
përbërësit; Përmbajtja e frutave, minimum 10% mollë, minimum 4% limon, minimum 198.4 gram, minimum 5% karrota, ujë, sheqer, embrion E 950, 951, E 330 rigjenerues, antioksidant E 300, aromë natyrale e frutave, Vitamina A 240mg = 30% , Vitamina C24mg = 40%, Vitamina E 3.6mg = 36%, Pasterizuar.