Produktet tona
a

Sant’a

primo

Primo

class

Class

sport

Pije Energjike

Përse duhet të na zgjidhni ne?
Frutat që përdoren për prodhimin e lëngjeve zgjidhen me kujdes nga kodrat në Shqipërin e Jugut. Ky rajon njihet për klimën mesdhetare dhe masat ajrore që vijnë nga deti Adriatik.

01

Gjithmonë të freskëta

Produktet tona janë gjithmonë të freskëta dhe ruhen në kushtet më të mira.

02

Shumë të shëndetshme

Lëngu i frutave forcon sistemin imunitar, ul kolesterolin dhe presionin e gjakut.

03

Siguria mjedisore

Ne kujdesemi për mjedisin dhe përdorim vetëm praktikat më të mira të prodhimit të lëngjeve të frutave.

04

Aftësi antioksiduese

Kapaciteti antioksidues i lëngjeve me prejardhje nga agrumet është tepër i lartë

05

Bën mirë për arteriet

Lëngu i frutave mund të përmirësojë ndjeshëm qarkullimin e gjakut

06

Cilësia më e lartë

Lëngjet tona të frutave me cilësi të lartë prodhohen në përputhje me standardet më të larta.

Lajmet më të fundit dhe më emocionuese
nga blogu
X